Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feline Filets kuřecí řízky v omáčce 156 g

Značka: MIAMOR
69079
59 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní kuřecí řízky ve vlastní šťávě pro vaši kočku!

MIAMOR Feline Filets kuřecí řízky ve vlastní šťávě 156 g - lehké, řízkové kousky kuřete ve vlastní šťávě, ideální pro náročnou kočku. Jedná se o jedinečnou pochoutku nejvyšší kvality, ručně balenou, s přírodními složkami, takže si můžete být jisti, že je produkt bezpečný a vhodný pro vaši kočku. Kuřecí filety MIAMOR Feline Filets jsou skvělou volbou pro kočky všech věkových kategorií, zejména pro starší kočky a kočky s nadváhou. Složení výrobku je 63% kuřecí maso a rýže. Díky tomu MIAMOR Feline Filets poskytuje kočce kompletní protein, který je nezbytný pro zdraví a správné fungování kočičího organismu. Nutriční hodnota produktu je velmi dobrá, obsah tuku a vlákniny je správně vyvážený. MIAMOR Feline Fillets kuřecí řízky v omáčce je produkt bez zbytečných přísad a umělých přísad, který poskytuje vaší kočce vše, co potřebuje pro zdravý a vyvážený život. Je to vynikající volba pro majitele, kteří chtějí svým kočkám dopřát jen ty nejlepší produkty. Doporučené krmení je 1,5-2 dávky denně pro kočku o hmotnosti 4 kg. Denní potřeba potravy kočky se však může lišit v závislosti na věku, aktivitě a plemeni. Proto je důležité zajistit kočce vždy dostatek čerstvé pitné vody.

< b >Složení:

63 % kuře, rýže Analýza: Hrubý protein 15 % Obsah tuku 1 % Hrubá vláknina 0,5 Hrubý popel 1,5 Vlhkost 81 Obsah kalorií / 100 g: 75 kcal Doporučené krmení: Hmotnost kočky: 4 kg - 1,5 -2 dávky denně.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
15
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
750
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.