Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feine Filets Mini Multibox v želé 8x 50 g kuřecí maso a tuňák s rajčaty

Značka: MIAMOR
69091
169 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 42 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Různé příchutě pro náročné kočky

Miamor Feine Filets mini mix je doplňkové krmivo pro kočky v 50g sáčcích. Balení obsahuje mix příchutí, které uspokojí kočičí mlsné jazýčky: kuře v rajčatovém želé, tuňák v račím želé, tuňák v lososovém želé a tuňák v rajčatovém želé. Miamor Feine Filets je doplňkové krmivo pro kočky, které se skládá výhradně z vysoce kvalitních kousků filetů. Neobsahuje žádné vedlejší produkty živočišného původu ani zvířecí droby. Tento produkt má nízký obsah kalorií, takže je ideální pro starší kočky a kočky s nadváhou. Krmivo neobsahuje přidané obiloviny ani jiné složky, které jsou zdrojem sacharidů. Miamor Feine Filets také neobsahuje žádné konzervační látky ani zvýrazňovače chuti. Miamor Feine Filets mini mix jsou malé porce, ideální jako svačina mezi jídly. Kočičí mlsné jazýčky uspokojí čisté filetové kousky a různé varianty želé. Sada obsahuje: Kuře v rajčatovém želé (2 x 50 g) Tuňák v račím želé (2 x 50 g) Tuňák v želé z lososa (2 x 50 g) Tuňák v rajčatovém želé (2 x 50 g)

Složení:

kuře v rajčatovém želé: 52 % kuřecí maso, 3 % rajčata. Tuňák v krabím želé: 52 % tuňák, 3 % krab. Tuňák v lososovém želé: 52 % tuňák, 3 % losos. Tuňák v rajčatovém želé: 52 % tuňák, 3 % rajčata. Analytické složky: Hrubý protein 13 %, obsah tuku 1,5 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1 %, vlhkost: 83 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
660
Tuky (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.