Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feine Filets Mini Multibox v želé 8x 50 g kuřecí maso a tuňák

Značka: MIAMOR
69092
169 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 42 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Směs lahodných příchutí pro náročné kočky

Miamor FEINE FILETS mini mix příchutí v želé je vysoce kvalitní krmivo pro kočky. Obsahuje pouze kousky filé v jemném želé bez přídavku obilovin a dalších přísad, které mohou způsobovat alergie. Balení obsahuje mix příchutí, které uspokojí i ty nejvybíravější kočky. Všechny příchutě byly obohaceny o přísady, jako je kuře, tuňák, krevety a kalamáry. Krmivo neobsahuje konzervační látky ani zvýrazňovače chuti. Miamor FEINE FILETS mini mix příchutí v želé je doplňkové krmivo, které je ideální pro citlivé kočky a kočky s alergiemi. Malé porce jsou ideální jako svačina mezi jídly. Krmivo obsahuje čisté kousky filé, které jsou pro kočky snadno stravitelné a neobsahují žádné vedlejší živočišné produkty. Má nízký obsah tuku, takže je vhodný pro kočky s nadváhou.

Složení :

kuře a tuňák v želé: 26 % kuřecí maso, 26 % tuňák. Kuře a zelenina v želé: 48,5 % tuňák, 2,5 % kukuřice, 2,5 % mrkev. Tuňák a krabí maso v želé: 47 % tuňák, 5 % krabí maso. Tuňák a chobotnice v želé: 40 % tuňák, 12 % chobotnice. Analytické složky: Hrubý protein 13 %, obsah tuku 1 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,5 %, vlhkost: 83 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Kuře, tuňák
Metabolická energie (%):
660
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.