Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Feine Filets kapsička s kuřecím masem a tuňákem 100 g

Značka: MIAMOR
18414
32 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální pro citlivé a starší kočky

Miamor Feine Filets je unikátní krmivo pro kočky, které se skládá z křupavých kousků kuřecího řízku a tuňáka v želé, obohacené o lahodné ingredience. Je ideální volbou pro náročné kočky, včetně starších koček a koček s nadváhou. Toto krmivo je vysoce stravitelné a má nízký obsah tuku, což umožňuje jeho krmení kočkám s různými nutričními potřebami. Složení neobsahuje játra ani vnitřnosti, stejně jako vedlejší produkty živočišného původu. Miamor Feine Filets je vysoce kvalitní produkt, který uspokojí i ty nejnáročnější koťata. Balení obsahuje 100g potravin v sáčcích, které usnadňují porcování a skladování. Pro kočku o hmotnosti 4 kg se doporučuje krmit přibližně 3 sáčky denně. Stojí za to připomenout, že denní potřeba potravy se může lišit v závislosti na věku, aktivitě a plemeni kočky a mělo by být zajištěno, že bude mít neustálý přístup k čerstvé pitné vodě.

Složení:

26 % kuře, 26 % tuňák Analytické složky: Hrubý protein 13 % Hrubý tuk 1 % Hrubý popel 1,5 % Surová vláknina 0,5 % Vlhkost 83 % Obsah kalorií / 100 g: 66 kcal Doporučená výživa: Hmotnost kočky 4 kg: cca 3 sáčky denně.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Všechny
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Drůbež, ryba
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.