Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Péče o oči a uši koček

Kočky jsou domácí zvířata, která neustále pozorují, co se kolem nich děje. Jako velmi pozorný pozorovatel světa Mrau rád hodně vidí a slyší. Aby mu neunikl ani ten nejmenší detail, používá vysoce kvalitní produkty, které udržují jeho oči a uši zdravé. Rozhodl se podělit o svá tajemství správné péče o kočičí oči a uši a připravil širokou škálu produktů od renomovaných a osvědčených výrobců. Zrak a sluch jsou pro kočky základními smysly, proto je velmi důležité zaměřit se při každodenní péči na správnou prevenci nemocí a infekcí. Důležité je také rychle reagovat na jakékoli příznaky nemoci, aby se zabránilo jejímu rozvoji. Díky Mrau se můžeme snadno postarat o hygienu a správnou péči o oči a uši vašeho domácího mazlíčka.

Jak pečovat o uši kočky?

Kočičí sluch je jedním ze smyslů, které kočka potřebuje nejvíce. Kočičí sluch je přirovnáván k psímu čichu - je to mimořádně ostrý smysl. Tato zvířata slyší i malou myš na vzdálenost desítek metrů. Lovecký instinkt u koček se projevuje také pohybem uší při zaslechnutí zvuků. Náš Mrau si rád hraje venku a loví, takže produkty, které nabízíme, zaručují, že jeho uši zůstanou v dobrém stavu. Spolehlivé kapky výrazně usnadňují péči o uši vaší kočky a dávají vám možnost udržovat zvukovod v dobrém stavu a zároveň předcházet mnoha stavům způsobeným nadměrným hromaděním nečistot a prachu v uších. Snížení nadměrného hromadění vosku slouží k prevenci onemocnění, která mohou způsobovat bolest a svědění. Kapky také zmírňují zánět a pomáhají léčit rozpoznané ušní problémy. Přípravky se snadno aplikují, takže před nimi váš mazlíček neuteče. Podpořte sluch své kočky, aby jí problémy s ušima už nikdy nebránily v zábavě!

Péče o kočičí oči může být snadná a zábavná!

Kočičí oči jsou proslulé svou pronikavostí a elegancí. Mrau rád pozoruje svého ošetřovatele celé hodiny, a proto denně pečuje o svůj zrak. Oční kapky, které pravidelně používá, důkladně čistí a zabraňují nemocem. Pro Mraua se kočičí krví podlité oči staly přinejlepším nepříjemnou vzpomínkou z minulosti. Oční kapky odstraňují nečistoty a podráždění. Pravidelné používání působí proti usazování prachu a nečistot. Stimuluje také přirozené čištění a zabraňuje vzniku tmavých kruhů pod očima. Jednou z mnoha výhod je praktické a bezbolestné podávání přípravku zvířeti. Jednoduše nakapejte přípravek do očí, poté namočte vatu a oči otřete. Kromě komplexní hygieny kapky zabraňují očním onemocněním a podporují léčbu vzniklých poruch. Rychlá a jednoduchá péče o kočičí oči umožní vaší kočce vždy perfektně vidět!