Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Sušené kuře a ryba 60g Přesnídávky pro psy 60g

Značka: MACED
49969
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pestrá, chutná strava

Přírodní pamlsky, které splňují potřeby psa, jsou skvělým zpestřením každodenní stravy čtyřnožců a jsou optimálním doplňkem stravy.
Efektivně zabírají čas strávený v odloučení od hlídače, jsou zdravou odměnou za pokroky ve výcviku a zároveň doplňují nutriční program psa o potřebné živiny a zdraví podporující složky.

Chcete-li svému psovi zajistit pohodlí, zvolte správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Projděte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Podporuje zdraví a well-being

Několik centimetrů dlouhá ryba obalená v čerstvém kuřecím mase nejvyšší kvality je přirozeným, jemným pamlskem pro psy. Díky speciální měkké struktuře se snadno kousá a žvýká. Udělá spoustu potěšení psům všech věkových kategorií, od štěňat až po seniory, a vysoká chutnost kousnutí zláká i čtyřnožce s vybíravým patrem. Zdravá pochoutka je lehce stravitelná a snadno stravitelná díky nízkému obsahu tuku. Je bohatým zdrojem plnohodnotných bílkovin, které dodají sílu a energii každému pesovi, stejně jako vitamíny a omega-3 a omega-6 kyseliny podporující zdraví a dobrou kondici

Složení:

Sušené ryby 58 %, kuřecí prsa 40 %, králičí uši 30 %, glycerin. Technologické přísady: konzervant

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.06
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
MACED

Složení

Bílkoviny (%):
50
Druh bílkovin:
ryba, kuře
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.