Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MACED Super Premium Softer pamlsek pro psy hovězí maso s mrkví mini ekonomické balení 500 g

Značka: MACED
69313
167 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 42 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Perfektní svačinka pro psy

Pochoutka pro psy, která je výborným tréninkovým nástrojem a způsobem, jak každý den hýčkat a projevovat lásku svému čtyřnožci. Pochoutku tvoří z 82 % maso a živočišné produkty (hovězí maso) a z 12 % sušená mrkev. Obsahuje také rostlinné produkty a minerální látky. Výrobek neobsahuje umělé přísady ani konzervační látky. Vynikající svačina pro psy všech věkových kategorií, jak pro malá, tak i střední plemena. Pamlsek je lehce stravitelný a dodává vašemu psovi skvělou chuť a zároveň je bohatý na živiny, které pomáhají zlepšit zdraví vašeho psa. Jje ideální volbou pro psy, kteří potřebují motivaci ke slušnému chování, ale i pro ty, kteří chtějí prostě jíst něco lahodného a zdravého. Výrobek se snadno podává a lze jej použít jako součást každodenního krmiva, jako pamlsek při tréninku nebo jako odměnu za dobré chování.Složení:

Maso a vedlejší výrobky živočišného původu (hovězí 82 %), sušená mrkev 12 %, vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky. Doplňkové látky: konzervační látky, antioxidant.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.