Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MACED Premium Braid White 25 cm 1 ks

Značka: MACED
49860
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní pamlsek

Maced Braid Premium White je chutná svačina pro vašeho psa. Jedná se o přírodní pamlsek vyrobený ze sušené hovězí kůže, díky čemuž je pro psa nejen lahodný, ale také zdravý. Cop měří 25 cm/3,5 cm a váží 80 g, což psa zabaví déle a masíruje dásně, čímž uspokojuje přirozenou touhu psa kousat. Maced Braid Premium White navíc pomáhá udržovat ústní hygienu. Složení Maced Braid Premium White tvoří pouze sušená hovězí kůže, bez přídavku umělých látek. Složení obsahuje 75 % hrubého proteinu, 2 % hrubých olejů a tuků, 1 % hrubé vlákniny, 2 % neomezené hmoty a 14 % vlhkosti. Maced Braid Premium White je perfektní pamlsek pro psy, kteří rádi koušou a žvýkají a zároveň potřebují pomoc při udržování ústní hygieny. Je to také vynikající produkt pro psy, kteří mají tendenci se mezi jídly přejídat. Doporučené krmení mezi jídly.

Složení:

100 % sušená hovězí kůže Analytické složky: 75 % hrubý protein, 2 % hrubé tuky, 1 % hrubá vláknina, 14 % vlhkost

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
75
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.