Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Maced pamlsek pro psy 500 g

Značka: MACED
49919
262 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 66 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přirozená podpora ve stravě

Přírodní pamlsky, které splňují potřeby psa, jsou skvělým zpestřením každodenní stravy čtyřnožců a jsou optimálním doplňkem stravy.
Efektivně zabírají čas strávený v odloučení od hlídače, jsou zdravou odměnou za pokrok ve výcviku a zároveň doplňují nutriční program psa o potřebné nutriční hodnoty a přísady podporující zdraví.
/p>

starejte se proto o pohodlí svého psa, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu

Prohlédněte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v maxandmrau .pl skladujte a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Svěží dech, silné zuby a zdravé dásně

Bílá lisovaná kost s kuřecím masem je přirozená pochoutka s nízkým obsahem tuku pro malé dospělé psy. Vyznačuje se nízkým obsahem tuku, lze jej tedy podávat i domácím mazlíčkům se sklonem k obezitě. Lisovaná hovězí kůže byla obalena kuřecím masem a vznikla tak lahůdka, ke které bude lákat i ten nejvybíravější pes. Délka kostí je vhodná pro zástupce malých plemen. Při žvýkání svačiny se vašemu psovi vyčistí zuby, osvěží se dech a při masáži se posílí dásně

Složení:

hovězí kůže 76 %, kuřecí prsa 20 %, škrob 1,5 %, sorbitol 1 %, glycerin 1 %, sůl 0,5 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.