Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MACED pamlsek pro psy 1 kg

Značka: MACED
70435
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdraví podpořené pamlskem

Přírodní pamlsky, které odpovídají potřebám psa, jsou perfektním doplňkem každodenní stravy čtyřnožců a jsou optimálním doplňkem stravy.
Efektivně zabírají čas strávený v odloučení od hlídače, jsou zdravou odměnou za pokrok ve výcviku a zároveň doplňují nutriční program psa o potřebné živiny a složky podporující zdraví.

starejte se tedy o pohodlí svého psa, vybírejte správné krmivo a doplňkové produkty pro doplnění jeho každodenní stravy.

Projděte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.pl a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Energie a dobré tráveníMaced beef markýzy se vyznačují nízkým obsahem tuku, díky čemuž je pochoutka produktem bezpečným pro kardiovaskulární systém a lze jej podávat i obézním psům. Je bohatým zdrojem bílkovin, které vašemu čoklovi dodají dávku energie na celý den a chuť hovězího zláká i toho nejvybíravějšího psa. Pravidelné krmení sušenkami podporuje trávení, příznivě ovlivňuje chuť k jídlu psa, podporuje zdraví jater a rovnováhu střevní flóry. Navíc markýzy při kousání a žvýkání čistí zuby od zubního kamene a plaku, což má pozitivní vliv na hygienu psí tlamy.

Složení:

Obiloviny a rostlinné vedlejší výrobky (pšenice, rýže), maso a masné výrobky, oleje a tuky, cukr a minerální látky, technologická přísada: antioxidant

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Pies
Druh:
Karma uzupełniająca

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Druh bílkovin:
Hovězí maso
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.