Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Maced monoproteinový a bezobilný pamlsek se šalvějí a heřmánkem pro psy 100 g

Značka: MACED
68736
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dopřejte svému psovi pamlsek mezi jídly

Pokud hledáte způsob, jak zpestřit každodenní stravu vašeho mazlíčka, sáhněte po přírodních pamlscích.
Dokonale zpestří jednotvárnost jídel a přitom poskytnout vašemu psovi porci, která je cenná pro zdraví, vitamíny a minerály, a zároveň hýčkat chuť vašeho mazlíčka atraktivními chuťovými vjemy.

Podporuje imunitu a zklidňuje zánět

Funkční pamlsek se šalvějí a heřmánkem bez obilovin ochrání zuby vašeho psa před zubním kamenem a sníží riziko onemocnění dásní

Pečlivě vyvinutá receptura pamlsku byla obohacena o šalvěj a heřmánek. Obě bylinky jsou ceněné pro svůj zklidňující účinek při zánětech dutiny ústní, podporují přirozenou imunitu a pomáhají odstraňovat nepříjemný zápach z psí tlamy.
Díky monoproteinové receptuře se mohou z kvalit žvýkacího pamlsku těšit i domácí mazlíčci s potravinovými alergiemi a na eliminační dietě.

Složení:

maso a vedlejší výrobky živočišného původu (králík 89 %), vedlejší výrobky rostlinného původu (včetně heřmánku 3 %, šalvěje 0,5 %), minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
MACED
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.