Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MACED Mint Cubes Puppy 10 kg

Značka: MACED
49766
840 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 210 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní ingredience

Váš pes si tyto mátové kostky sušenek zamiluje. Jsou perfektní jako odměna při tréninku nebo malá svačina na procházce. V balení naleznete až 10 kg pamlsků, které jistě uspokojí apetit vašeho psa. MINT cube cookies pro psa je produktem polského výrobce - MACED. Tato firma vyniká na trhu obrovským výběrem psích krmiv a pamlsků, které jsou čerstvé, chutné a pečující o zažívání a zuby psů. Sušenky obsahují pouze přírodní složky, jako jsou obiloviny (pšenice, kukuřice), glukóza, palmový olej a minerální látky. Díky vysokému obsahu hrubých bílkovin, vlákniny a dalších živin jsou sušenky MINT nejen chutné, ale i zdravé pro psa. Kostky MINT pomáhají udržovat ústní hygienu a svěží dech vašeho mazlíčka. Jejich tvar a složení podporují žvýkání a kousání, což má pozitivní vliv na stav zubů a dásní.

Složení:

obiloviny (pšenice, kukuřice), glukóza 18,75 %, oleje a tuky (palmový olej), minerální látky Rozbor: hrubý protein 7,11 %, hrubé oleje a tuky 1 . 22 %, hrubá vláknina 7,68 %, vlhkost 11 %, hrubý popel 2,77 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MACED

Určení

Životní fáze:
Junior
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.