Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Quality Selection mokré krmivo pro kočky s kachním masem 200 g

Značka: LEONARDO
65961
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Maso nejvyšší kvality

Leonardo Quality Selection je mokré krmivo pro kočky, které obsahuje vysoce kvalitní maso, včetně až 25 % kachního. Receptura tohoto krmiva je založena na zdravém mase z německých farem, které je zpracováno ve stejný den po dodání. Díky tomu si jídlo zachovává všechny své nutriční a chuťové hodnoty. Krmivo Leonardo Super Premium neobsahuje umělá barviva, příchutě ani konzervační látky, díky čemuž je vhodné pro kočky s citlivým trávicím systémem. Navíc díky vysoké kvalitě surovin uspokojí vaše kočka své nutriční potřeby menším množstvím krmiva než v případě jiných, levnějších krmiv. Složení krmiva zahrnuje i masový vývar a minerály, které kočce dodávají cenné minerály. Toto krmivo také obsahuje doplňky výživy, jako jsou vitamíny D3 a E, taurin, mangan a zinek pro podporu zdraví vaší kočky. Krmivo Leonardo Quality Selection má také skvělou chuť, která povzbuzuje kočky k jídlu. Proto toto krmivo tak dychtivě vybírají majitelé koček, kteří chtějí svému mazlíčkovi poskytnout tu nejlepší výživu. Používejte 200-400 g denně pro dospělé kočky o hmotnosti 3-5 kg. Po otevření skladujte v chladničce max. 24 hodin

Složení:

maso a výrobky z něj živočišné (65% z toho 25% kachna), masový vývar (34%), minerální látky (0,5%), sušené vaječné skořápky (0,5%)

Analytické složení: bílkoviny 10,0%, obsah tuku 5,0%, hrubý popel 2,0%, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkost 80 %

Nutriční doplňkové látky na kg: vitamín D3 200 IU, vitamín E 50 mg, taurin 1000 mg, mangan (jako síran manganatý) 2 mg, zinek (jako síran zinečnatý, monohydrát) 20 mg, jód ( jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Kachna
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.