Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection mokré krmivo pro kočky, ryby a krevety 85 g

Značka: LEONARDO
65976
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šťavnaté maso a vynikající chuť

Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pro kočky ryby a krevety 85g je perfektně připravené krmivo v jednotlivých porcích, které jistě uspokojí i ty nejnáročnější kočičí jazýčky. Šťavnaté maso, obohacené o rafinované přísady, šetrně vařené a balené v praktických sáčcích. Obsahuje lososový olej, který poskytuje polynenasycené mastné kyseliny, nezbytné pro zdraví kočky. Toto krmivo neobsahuje obiloviny ani cukr, proto je ideální pro kočky, které mají problémy se snášením těchto složek. Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pro kočky ryby a krevety 85g je produkt, který byl vytvořen tak, aby vyhovoval potřebám kočičích jazýčků a zároveň poskytoval tělu kočky základní živiny. Obsah čerstvých ryb a krevet, obohacený o lososový olej, je dokonalou kombinací, která vaší kočce dodá všechny živiny, které potřebuje. Tato receptura neobsahuje obiloviny a cukr, takže je ideální pro kočky, které mají problémy s tolerováním těchto přísad. Toto krmivo je velmi praktické na použití díky jednotlivým porcím, kterými lze snadno krmit vaši kočku. Lze jej v určitých poměrech kombinovat se suchým krmivem Leonardo pro zpestření kočičího jídelníčku. Jeden nebo dva sáčky denně. Po otevření lze sáček uchovávat v chladničce maximálně 24 hodin.

Složení:

losos (30 %), vývar ze sledě, lososa a krevet (29,3 %), sleď (18 %), krevety (12 %), kuřecí játra (10 %), minerální látky (0,5 %), lososový olej (0,2 %)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Losos
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.