Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection mokré krmivo pro kočky, jehněčí maso s brusinkami 85 g

Značka: LEONARDO
65968
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šťavnaté maso obohacené o chutné doplňky

Leonardo Finest Selection mokré krmivo pro kočky Jehněčí s brusinkou 85g - chutná a zdravá nabídka pro vaši kočku! Pokud hledáte kvalitní krmivo pro svého mazlíčka, Leonardo Finest Selection je dokonalou volbou. Toto krmivo je dostupné ve velmi pohodlných a praktických sáčcích, díky kterým je podávání krmiva rychlé a snadné. Jehněčí maso s brusinkou je jednou z mnoha příchutí dostupných v řadě Leonardo Finest Selection a každá z nich je připravena z těch nejlepších surovin. Toto krmivo obsahuje mnoho živin, které jsou nezbytné pro zdraví a pohodu vaší kočky. Složení obsahuje 36,5 % jehněčího masa, srdce, játra, plíce a ledviny, 30 % drůbežího masa, srdce a játra a 28,3 % jehněčí a drůbeží vývar. Krmivo je navíc obohaceno o brusinku, která je zdrojem vitamínu C a antioxidantů. Lososový olej navíc poskytuje polynenasycené mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdraví kočky. Leonardo Finest Selection je také dokonalým doplňkem suchého krmiva Leonardo. Díky tomu, že je krmivo baleno po porcích, je snadné míchat různé chutě a skládat kočičí jídelníček z různých surovin. Za pozornost stojí také

Analytické složky. Toto krmivo obsahuje 11 % bílkovin, 5 % tuku, 2 % hrubého popela, 0,3 % hrubé vlákniny a 80 % vlhkosti. Doporučené použití je jeden nebo dva sáčky denně. Po otevření sáčku lze uchovávat v chladničce maximálně 24 hodin. Jeden nebo dva sáčky denně. Po otevření můžete sáček skladovat v lednici max. 24 hodin.

Složení:

jehněčí maso, srdce, játra, plíce, ledviny (36,5 %), drůbeží maso, srdce, játra (30 %), masový vývar s jehněčím, drůbeží (28,3 %), brusinka (4 %), vaječné skořápky, sušené (0,5 %), minerální látky (0,5 %), lososový olej (0,2 %)

Analytické složky: protein 11 %, obsah tuku 5 %, surový popel 2 %, hrubá vláknina 0,3 %, vlhkost 80 % Aditiva na kg: nutriční doplňky: vitamín D3 200 IU, vitamín E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg, taurin 1 000 mg, mangan (jako síran manganatý) 2 mg, zinek (jako monohydrát síranu zinečnatého) 20 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Jehněčí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.