Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Krmítko na seno připevněné ke kleci pro králíka

Značka: ZOLUX
69063
160 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 40 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Závěsné krmítko pro králíky - mořská zelená

Dopřejte svému králíkovi skvělou zábavu a zdravé jídlo s naším závěsným krmítkem na seno, trávu a bylinky. Díky možnosti zavěšení v kleci bude muset váš mazlíček hledat a získávat potravu, což podnítí jeho přirozené hledací instinkty a zabaví ho na dlouhé hodiny. Naše krmítko také zabraňuje kontaktu krmiva s močí, výkaly a dalšími nečistotami, což je pro zdraví vašeho mazlíčka obzvláště důležité. Navíc snižuje znečištění klece, což usnadňuje udržování čistoty a hygieny v místnosti. Krmítko je vyrobeno ze 100% kovu v módním odstínu mořské zelené, což mu dodává stylový vzhled a skvěle se hodí do každého interiéru. S rozměry 5,5 cm x 12 cm x 17 cm je ideální pro umístění do větších klecí pro králíky.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Zelená
Značka:
ZOLUX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.