Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KITEKAT Natural Vitality granule pro kočky kuře a zelenina 14x 300 g

Značka: KITEKAT
32928
488 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 122 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro dospělé kočky

KITEKAT je kompletní krmivo pro dospělé kočky, které podporuje zdravou kůži a srst, podporuje aktivní svaly a pomáhá udržovat zdravé zuby a dásně. Bez přidání umělých aromat je ideální volbou pro náročné majitele, kterým záleží na zdraví svého mazlíčka. Receptura Natural Vitality, na které je Kitekat založena, se skládá z pečlivě vybraných masových složek, zeleniny a celozrnných obilovin, které dodávají vaší kočce přirozenou vitalitu. Díky obsahu kuřecího masa a zeleniny dostává Vaše kočka cenné bílkoviny, vitamíny a minerály nezbytné pro udržení dobré kondice. Krmivo dále obsahuje cenné omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které příznivě ovlivňují stav kůže a srsti. Přídavek inulinu pomáhá udržovat zdravý trávicí systém a minerály jako vápník, fosfor a vitamín D3 zajišťují pevné kosti. Kitekat krmivo je lehce stravitelné a chutné, takže si ho vaše kočka jistě oblíbí. Správně vyvážený obsah živin umožňuje přesné naplnění nutričních potřeb dospělých koček.Složení:

obiloviny, maso a živočišné produkty ( včetně 4 % kuřecího masa v hnědých granulích), vedlejší produkty rostlinného původu, rostlinné bílkovinné extrakty, zelenina (4 % mrkev v oranžových granulích, 4 % hrášek v zelených granulích), oleje a tuky, minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Značka:
KITEKAT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
28
Tuky (%):
8.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.