Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KITEKAT granule pro kočky s hovězím masem a zeleninou 4,2 kg

Značka: KITEKAT
32930
525 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 131 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správná dávka živin

Kitekat je suché krmivo pro kočky, které uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Obsahuje kousky hovězího masa a zeleniny, které dodají vaší kočce správnou dávku živin nezbytných pro správné fungování organismu. Díky tomu Kitekat s hovězím masem a zeleninou dodá vaší kočce vitalitu a energii, kterou potřebuje pro každodenní činnosti. Kitekat s hovězím masem a zeleninou je výborným zdrojem bílkovin, vápníku, fosforu a vitamínů skupiny B. Hovězí maso dodá Vaší kočce esenciální aminokyseliny, které ovlivní správné fungování jejího organismu. Zelenina naproti tomu obsahuje cenné vitamíny a minerály, které posílí kosti, zuby a imunitní systém. Kitekat s hovězím masem a zeleninou je lehce stravitelný a nezatěžuje trávicí systém vašeho mazlíčka. Obsahuje pouze ty nejkvalitnější suroviny, které neobsahují umělá barviva, konzervanty ani žádné jiné škodlivé přísady. Kitekat je krmivo pro kočky, které splní očekávání vás i vašeho mazlíčka.

Složení:

obiloviny, maso a živočišné produkty (min. 4 % hovězího v hnědých granulích), produkty rostlinného původu, rostlinné bílkovinné extrakty, oleje a tuky, minerální látky. Zelenina (min. 4 % mrkve v oranžových granulích, min. 4 % hrášku v zelených granulích).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Značka:
KITEKAT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
8.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.