Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT pro kočky Sensitive kuře a krůta 85 g

Značka: KATTOVIT
67816
28 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro kočky s trávicí intolerancí

Kattovit Sensitive Chicken + Turkey je kompletní dietní krmivo pro kočky s trávicí intolerancí (alergií) na živiny. Speciální receptura bez přidaných sacharidů, obsahující pouze kuřecí maso nejvyšší kvality, je ideální pro kočky s problémy s kůží a srstí. Kattovit Sensitive je unikátní produkt, který pomáhá udržet vaši kočku zdravou. Díky použití nejkvalitnějších surovin je jídlo velmi chutné a lehce stravitelné, což usnadňuje trávení a vstřebávání živin. Obsah masa je 36 % kuře a 15 % kachna. Krmivo Kattovit Sensitive je pro vašeho mazlíčka bezpečné a zdravé. Výrobek neobsahuje umělá barviva, příchutě ani konzervační látky, takže si můžete být jisti, že své kočce dopřáváte jen to nejlepší.

< /b

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (25 % kuře, 14 % krůta), vejce a vedlejší produkty z vajec, vedlejší produkty rostlinného původu, rýže, minerály. Vybrané zdroje bílkovin: 25 % kuřecí maso, 14 % krůtí maso, 8 % kuřecí játra, 2,4 % sušené celé vejce. Vybrané zdroje sacharidů: 1,9 % bramborový škrob, 0,9 % rýže.

Analytické složení:

Bílkoviny: 8 %, Tuky: 5,0 %, Vlhkost: 81 %, Vláknina: 0,5 %, Popel: 2,3 %, Vápník: 0,35 %, Fosfor: 0,30 %, Hořčík: 0,02 %,

Energetická hodnota:

86 kcal / 100 g

Dietní přísady /kg:

vitamin A: 1040 IE, vitamin D3: 125I.E., vitamin E: 20 mg, železo (jako monohydrát síranu železnatého): 40 mg, zinek (jako oxid zinečnatý) 27 mg, měď (jako pentahydrát síranu měďnatého): 1,2 mg, mangan (jako síran manganatý): 1 mg, jód (jako jodid draselný): 0,6 mg, taurin: 560 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.3
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.