Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT pro kočky Gastro kachna s rýží 85 g

Značka: KATTOVIT
67960
25 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro kočky

KATTOWIT GASTRO je kompletní krmivo pro kočky, určené pro zvířata s trávicími problémy a střevními onemocněními. Krmivo obsahuje lehce stravitelnou kachnu a rýži, která pomáhá zmírňovat pankreatickou a střevní nedostatečnost. Obsahuje také nízké množství tuku a zároveň vysoký obsah minerálních látek. Krmivo pro kočky KATTOWIT GASTRO je výbornou volbou pro majitele koček, které bojují s trávicími problémy nebo střevními onemocněními. Produkty řady KATTOWIT GASTRO byly vyvinuty ve spolupráci s veterinárními lékaři, což zaručuje vysokou kvalitu a účinnost. DUCK + RICE je chutná nabídka pro kočky, které nesnášejí drůbež nebo hovězí maso. Kachní maso je lehce stravitelné a bohaté na bílkoviny a rýže je zdrojem lehce stravitelných sacharidů.

Složení:

maso a vedlejší masné produkty (kuře, drůbeží játra, kachna 5 %), vedlejší rostlinné produkty, obiloviny (rýže 2 %), kuřecí játra 8 %, subst. . minerály.

Analýza: hrubý protein 8%, hrubý tuk 5%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2%, vlhkost 80%, vápník 0,35%, fosfor 0,30%, hořčík 0,02 %, draslík 0,15 %, sodík 0,15 %.

Výživové přísady / kg:

vitamín A: 1040 IE, vitamin D3: 125I.E., vitamin E (jako všechny- rac-alfa-tokoferylacetát): 20 mg, železo (jako monohydrát síranu železnatého): 40 mg, zinek (jako oxid zinečnatý): 27 mg, měď (jako síran měďnatý), pentahydrát): 1,2 mg, mangan ( jako síran manganatý: 1 mg, jód (jako jodid draselný, bezvodý): 0,6 mg, taurin: 720 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.25
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.