Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA Paté kuře se špenátem 16x 85 g

Značka: JOSERA
66972
414 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 104 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bezobilné krmivo pro kočky s lososovým olejem

JOSERA Paté Chicken with Spinach je kompletní, bezobilné vlhké krmivo ve formě paštiky pro dospělé kočky. Toto chutné krmivo se skládá z kvalitního kuřecího masa a vnitřností a také živin nezbytných pro správné fungování kočičího organismu. Toto krmivo je ideální pro majitele koček, kteří chtějí svému mazlíčkovi nabídnout chutné a zdravé jídlo. Díky nedostatku obilovin ve složení je krmivo lépe absorbováno tělem kočky a nenarušuje trávicí procesy. Vysoký obsah vlákniny zabraňuje tvorbě chlupů a speciální složení složek umožňuje udržovat pH moči na správné úrovni a zabraňuje tvorbě ledvinových kamenů. Krmivo navíc poskytuje esenciální omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.

Složení:

kuře (obsahuje srdce, maso, játra, žaludky a krky) 70,0 %; kuřecí vývar; špenát 2,0 %; minerály; lososový olej 0,20 %; slupky semen psyllia.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.36
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.2
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.