Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA MiniSenior 5x900 g pro starší psy malých plemen

Značka: JOSERA
68520
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo bez obilovin pro starší psy malých plemen

Josera MiniSenior je perfektní řešení! Bylinky a ovoce použité ve složení dodají vašemu mazlíčkovi cenné antioxidanty, jako jsou vitamíny E a C a taurin, které zabraňují stárnutí buněk. Vyvážený obsah minerálních látek chrání vnitřní orgány, což je důležité zejména u starších psů. Josera MiniSenior je kompletní bezobilné krmivo, které neobsahuje přidané konzervační látky, umělá barviva a aromata. Netestováno na zvířatech. Bez přidané pšenice, sóji, cukru nebo mléčných výrobků. Vyrábí se v Německu v kontrolovaných laboratorních podmínkách a je 100% šetrný k životnímu prostředí. Krmivo bylo vyvinuto pro snížení rizika tvorby zubního kamene omezením zvýšení koncentrace vápníku ve slinách. Jeho složení je navíc bez obilovin, díky čemuž je vhodné pro psy s intolerancí na všechny druhy obilovin.

Složení:

Sušený lososový protein 22,0 %; sušené brambory; sušené sladké brambory; drůbeží tuk; bramborový protein; řepné řízky; hrachová moučka; žvýkačka ze svatojánského chleba; hydrolyzovaný rybí protein; minerály (tripolyfosfát sodný 0,35 %); hydrolyzovaný živočišný protein; jablečné výlisky; droždí; bylinky, ovoce; sušený kořen čekanky (přirozený zdroj inulinu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
JOSERA MiniSenior pro starší psy malých ras
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.