Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Josera Meat Lovers Pure Indyk 400 g - konzerva pro dospělé psy

Značka: JOSERA
70321
55 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 14 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážená porce každý den

Správně vyvážená receptura kompletního menu Meat Lovers Menu vám umožní zacházet s ním jako s krmivem pro krmení vašeho psa v každodenní stravě a jako s pokrmem, který zpestří stravovací rutina vašeho mazlíčka. Chcete-li se tedy postarat o pohodlí svého psa, vyberte správné krmivo a doplňkové produkty, kterými zpestříte jeho každodenní stravu. Prohlédněte si nabídku granulí, konzerv a kapsiček dostupných v obchodě maxandmrau.cz a vytvořte kompletní sadu pro vašeho mazlíčka!

Bez cukru nebo umělých přísad

Když sáhnete po krmivu od z řady Meat Lovers Menu si můžete být jisti, že strava vašeho mazlíčka je správně vyvážená a prospěšná pro jeho zdraví a celkový stav organismu. Dopřejte mu každý den kompletní monoproteinové jídlo s vysokým obsahem masa a vysoce stravitelnými přísadami. Krmivo je také skvělé jako doplněk ke standardní, každodenní stravě, která jej lahodně zpestří a rozbije jeho monotónnost úžasnou chutí masa ponořeného do aromatického, esenciálního vývaru.

Složení:

68% krůta (maso, žaludek, játra, srdce, krk); 31% vývar; 1% minerálních látek
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechny
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
11.9
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
6.5
Vápník (%):
0.26
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.