Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Josera Meat Lovers Menu Kachna s dýní konzerva pro dospělé psy 400 g

Značka: JOSERA
67196
999 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 250 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Denní výživa vašeho domácího mazlíčka

Meat Lovers Menu je dobře vyvážené, kompletní krmivo, které je ideální pro každodenní výživu. Jsou také skvělé jako chutný doplněk stravy dospělého čtyřnožce. Chcete-li se tedy postarat o pohodlí svého psa, vyberte správné krmivo a doplňkové produkty, kterými zpestříte jeho každodenní stravu. Prohlédněte si nabídku granulí, konzerv a kapsiček dostupných v obchodě maxandmrau.cz a vytvořte kompletní sadu pro vašeho mazlíčka!

Vysoce stravitelná receptura

Kompletní krmivo pro dospělé psy z Řada Meat Lovers Menu je vysoce stravitelné suroviny pro správné trávení. Receptura byla vyrobena z přírodních produktů a je zcela neutrální vůči klimatu. Zdravou pochoutku, kterou je kachna s dýní, ocení každý psí milovník masitých pokrmů. V hlavní roli šťavnatá kachna, jejíž chuť doplňuje přídavek kuřecího masa a lahodného hovězího

Složení:

26% kachna (maso, krk); 26% kuře (játra, maso, srdce); 26% vývar; 13% hovězí maso (ledviny, játra, plíce); 4% dýně; 4% brambor; 1% minerálních látek
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.9
Druh bílkovin:
Kachna
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.33
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.