Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA Lachs & Kartoffel pro dospělé losos a brambory 5x 900 g krmivo pro psy bez obilovin

Značka: JOSERA
50607
735 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 184 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro psy

Bezzrnné krmivo pro dospělé psy všech plemen s běžnou fyzickou aktivitou. Jeho speciální složení umožňuje udržet zdraví a vitalitu vašeho mazlíčka po mnoho let. Toto krmivo se vyznačuje sníženým obsahem bílkovin a energie a vyváženým obsahem minerálních látek, díky čemuž je vhodné i pro starší psy. Obsahuje přírodní antioxidanty a čekanku jako zdroj inulinu, který má pozitivní vliv na trávení a imunitu vašeho psa. Krmivo je navíc obohaceno o bylinky, které zlepšují chuť a příznivě ovlivňují stav trávicího systému. Díky tomu, že je krmivo bez obilovin a bez lepku, nezpůsobuje u vašeho psa alergie ani zažívací potíže. Neobsahuje ani umělé přísady, barviva a konzervační látky, díky čemuž se jedná o zcela přírodní a zdravý produkt.

< p >

Složení:

sušené brambory 51 %, sušený losos 19 %, drůbeží tuk, řepná dužina, bramborový protein, svatojánský chléb, hydrolyzovaný rybí protein, chlorid sodný, prášek z čekanky, uhličitan vápenatý, bylinky, ovoce.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
JOSERA Lachs&Kartoffel
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Ryba
Fosfor (%):
0
Tuky (%):
14
Vápník (%):
0
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.