Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA kuřecí řízek 16x 70 g

Značka: JOSERA
66969
465 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 116 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní mokré krmivo pro kočky

Josera Filet s kuřecím masem je šťavnaté, vlhké kousky masa a ryb, máčené v lahodném vývaru. Toto bezobilné krmivo pro kočky je ideální pro vybíravé jedlíky, kteří hledají něco jedinečného a plného chuti. Receptury krmiva obsahují cenné vitamíny a minerály, stejně jako velké množství kvalitního masa a chutných drobů. Speciální složení ingrediencí v potravě pomáhá udržovat pH moči na správné úrovni (6,0 - 6,5), což předchází ledvinovým kamenům. Vysoce kvalitní velké kusy masa dělají z tohoto krmiva skutečný požitek pro kočičí jazýčky. Krmivo Josera je dostupné v mnoha příchutích a různých recepturách, aby vyhovovalo chuti každé kočky. Krmivo lze použít jako kompletní krmivo nebo jako doplněk k suchému krmivu. Díky optimálnímu složení je toto krmivo pro kočky ideální pro zdraví a pohodu vaší kočky.

Složení:

kuřecí řízek 40 %, kuřecí vývar 39 %, kuřecí maso (obsahuje srdce a játra), kuřecí tuk, minerální látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.12
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
11.8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.