Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA filé kuře s hovězím masem 16x 70 g

Značka: JOSERA
66968
465 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 116 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální krmivo pro dospělé kočky všech plemen

Mokré krmivo, které lze použít jako doplněk nebo jako kompletní stravu. Jedná se o chutné kuřecí a hovězí řízky, které uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky koček. Čím je toto jídlo výjimečné? V první řadě je to bezobilný produkt, který neobsahuje obiloviny ani lepek. To je důležité, protože kočky jsou masožravci a potřebují převážně bílkoviny z masa. V případě této potraviny je složení založeno na kuřecím mase a kuřecích a hovězích drobech. Díky tomu dostává kočka cenné živiny ve správném poměru. Další výhodou krmiva JOSERA je vysoká vlhkost a vysoký obsah vody, což má pozitivní vliv na stav močových cest kočky. To udržuje kočku hydratovanou, což je důležité zejména pro zvířata, která jsou přirozeně náchylná k nízkému příjmu tekutin. Pokud hledáte zdravé, chutné a hodnotné krmivo pro svou kočku, JOSERA Filé kuře s hovězím masem pro kočku je perfektní volbou.

Složení:

kuřecí řízek 40,0 %, kuřecí vývar 39,0 %, hovězí srdce 10,0 %, kuřecí játra, kuřecí tuk, minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.12
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
12.1
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.