Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA Dog Kids 5x 900 g pro štěňata

Značka: JOSERA
50611
473 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 118 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Obsahuje důležité živiny potřebné pro správný vývoj kostí

Josera Junior Kids - kompletní krmivo pro zdravý vývoj štěňat Josera Junior Kids je ideální krmivo pro vaše štěně, které poskytuje kompletní výživu potřebnou pro zdravý vývoj. Toto krmivo bylo speciálně vyvinuto pro štěňata středních a velkých plemen a poskytuje optimální poměr živin, které rostoucí tělo psa potřebuje. Josera Junior Kids obsahuje důležité živiny potřebné pro správný vývoj kostí, včetně vyváženého poměru vápníku a fosforu. Cenné mastné kyseliny navíc zajistí zdravou kůži a lesklou srst vašeho psa. Suché krmivo je nejlepším řešením pro výživu vašeho psa. Díky ní svému mazlíčkovi naservírujete každý den plnohodnotné jídlo. Při výběru krmiva se vyplatí zohlednit věk psa, plemeno, aktivitu a životní styl. Josera Junior Kids je krmivo pro štěňata středních a velkých plemen přizpůsobené jejich potřebám. Obsahuje speciálně vybrané složky, které dodají správné množství energie a živin potřebných pro správný vývoj a růst štěněte.

Složení:

Sušený drůbeží protein, celozrnná kukuřice, rýže, řepné řízky, drůbeží tuk, hydrolyzovaný drůbeží protein, minerální látky, kvasnice, čekanková moučka (přirozený zdroj inulin), sušené maso Novozélandské zelené mušle Analytické složky: Bílkoviny 25,0 % Tuky 12,0 % Vláknina 2,5 % Minerální soli 6,5 % Vápník/fosfor 1,2 %/0,9 % Metabolická energie: 3668 kcal/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
Josera Kids Junior
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
JOSERA

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Vývoj
Věk mazlíčka od:
2. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3656
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.