Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA Dog Festival 5x 900 g pro vybíravé psy, s lahodnou omáčkou

Značka: AQUAEL
50613
515 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 129 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro vybíravé psy

Hledáte pro svého psa kompletní krmivo, které uspokojí jeho vybíravé choutky? JOSERA Dog Festival je perfektní volba! Toto jedinečné krmivo pro dospělé, vybíravé psy nabízí jedinečnou formu a texturu křupavých granulí, které jsou obklopeny chutnou omáčkou, která vytváří jedinečnou chuť. Vyvážená receptura s drůbežím masem, lososem a rýží poskytuje správné množství energie a živin i pro velmi aktivní a sportovní psy. Vitamíny, mikro- a makroprvky pomáhají zlepšit celkový stav organismu psa, posilují jeho imunitní systém a stav srsti. JOSERA Dog Festival lze podávat dvěma způsoby: nasucho nebo namočený ve vodě. Obal potravin je znovu uzavíratelný a má složení AromaSafe, které zachovává aroma granulí.

Složení:

Sušený drůbeží protein, kukuřice, rýže, drůbeží tuk, kukuřičná moučka, řepná dužina, lososový prášek 6,0 %, bramborový škrob, hydrolyzovaný drůbeží protein, sušená drůbeží játra, kvasnice, hemoglobinový prášek, chlorid sodný, prášek z čekanky, chlorid draselný, prášek ze skořápek

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
Josera Festival Adult
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
AQUAEL

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3818
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.