Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

JOSERA Dog Balance pro psy seniory 5x 900 g

Značka: AQUAEL
50619
515 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 129 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní suché krmivo pro starší psy

JOSERA Super Premium Balance krmivo pro seniory je jedinečný produkt, který pomůže udržet vitalitu vašeho psa ve stáří. Snížený obsah bílkovin a tuků, stejně jako přiměřené množství minerálních látek, jsou ideální pro starší psy. Krmivo je bezlepkové a jeho vyvážené a lehce stravitelné složení obsahuje cenné antioxidanty, které pomáhají zpomalit stárnutí buněk. Jedná se o speciální krmivo pro psy s nadváhou a starší a klidné psy s omezenými energetickými nároky. Jeho speciální receptura s nízkým obsahem tuku zabraňuje nadváze a snížená hladina tuku a L-karnitinu optimalizuje proporce mezi svalovou a tukovou tkání. Taurin a L-karnitin podporují činnost srdce.

Složení:

celozrnná kukuřice, sušený drůbeží protein, rýže, řepné řízky, hydrolyzovaný drůbeží protein, drůbeží tuk, minerální látky, sušený kořen čekanky (přirozený zdroj inulinu), sušené maso z novozélandských zelených mušlí (Perna canaliculus).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
Josera Balance Senior
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
AQUAEL

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
20
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3457
Fosfor (%):
0.75
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.95
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.