Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Jemné bentonitové stelivo BIOKAT'S Diamond Care Sensitive Classic 6 l

Značka: BIOKAT'S
67553
115 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 29 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Jemné bentonitové stelivo

BIOKAT'S Diamond Care Sensitive Classic 6 l je jemné bentonitové stelivo pro citlivé a alergické kočky. Toto stelivo je extrémně šetrné k dýchacímu systému a tlapkám vaší kočky. Jedná se o extrémně savé stelivo bez zápachu az 99 % bezprašné. Jemně zrnitý a bezprašný, díky čemuž se snadno odstraňuje. Toto stelivo tvoří ploché hrudky, které rychle vážou nepříjemné pachy, a tím udržují popelnici i byt svěží. BIOKAT'S Diamond Care Sensitive Classic 6 l obsahuje přírodní jíl z kontrolovaných povrchových dolů, díky čemuž je šetrný k životnímu prostředí. Je také obohacen o přírodní aktivní uhlí ze skořápek kokosových ořechů, které účinně kontroluje uvolňování nepříjemných pachů. Aktivní uhlí se získává z obnovitelného zdroje, díky čemuž je ekologičtější. Toto stelivo je německé kvality, která zaručuje bezpečnost a účinnost. Doporučuje se do kočičího pelíšku na vrstvě cca 5 cm, která by měla být rovnoměrně rozložena po celé ploše. Každý den odstraňujte stelivo z popelnice a hromady steliva a vyhazujte je do domovního odpadu nebo bioodpadu. Vyvarujte se jejich vyhazování do záchodu. Aby byla zachována čistota, po přibližně 32 dnech používání by měla být všechna podestýlka vyprázdněna, bednička důkladně omyta a poté naplněna novou podestýlkou.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
BIOKAT'S
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.