Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

INABA Juicy Bites hřebenatky a krabové vlhké pochutiny pro kočky 3x 11,3 g

Značka: INABA
67233
79 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 20 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
INABA CAT JUICY BITES - vlhké kočičí pamlsky s příchutí hřebenatky a krabů

Pokud hledáte zdravé, chutné a přírodní pamlsky pro vaši kočku, INABA CAT JUICY BITES jsou pro vás perfektní volbou. Jedná se o vlhké kočičí pamlsky, které potěší jejich chuťové buňky. Každé balení obsahuje tři samostatné balíčky pamlsků pro zachování maximální čerstvosti. Uvnitř každého balení jsou lahodná měkká sousta v zábavných tvarech a dvou různých příchutích: hřebenatka a krab. INABA CAT JUICY BITES jsou malé svačinky z tuňáka a kuřete s přírodní příchutí, extraktem ze zeleného čaje a vitamínem E. Bez obilnin, konzervantů a umělých barviv. Maso pochází z volného výběhu, přirozeně chovaného kuřete a tuňáka z hlubinného rybolovu, ulovených udržitelným a certifikovaným způsobem, bezpečným pro delfíny. INABA CAT JUICY BITES je doplňkové krmivo pro kočky, které vašemu mazlíčkovi poskytne nejen lahodné chutě, ale i důležité živiny. Tyto pochoutky jsou nízkokalorické a jejich složení bylo připraveno bez konzervačních látek a umělých barviv.Složení:

Příchuť hřebenatky: kuřecí maso (94,9 % ), tuňák, extrakt z hřebenatky (1,5 %), tapioka (sušená), extrakt ze zeleného čaje. Doplňkové látky na kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin E 405 mg. Krabí příchuť: kuře (98,2 %), tuňák, krabí extrakt (0,5 %), tapioka (sušená), extrakt ze zeleného čaje. Doplňkové látky na kg: Barviva: 2.b, přírodní produkty definované botanicky, paprikový oleoresin 0,2 g. Nutriční doplňkové látky: vitamín E 566 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.033
Značka:
INABA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
1300
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
2.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.