Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS for Vitality pro dospělé kočky s lososem 3 kg

Značka: IAMS
43267
295 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 74 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS CAT suché krmivo pro dospělé kočky s lososem 3 kg

IAMS nabízí širokou škálu chutných produktů pro domácí mazlíčky, které pozitivně ovlivňují zdraví a vitalitu. Krmivo IAMS for Vitality pro dospělé kočky s lososem je 100% kompletní a vyvážené krmivo, které podporuje 7 příznaků zdravé vitality vaší kočky. Obsahuje 88% bílkovin živočišného původu, díky čemuž si ho kočka oblíbí. Krmivo IAMS for Vitality pro dospělé kočky s lososem podporuje: - zdraví močových cest snížením pH moči - zdravou kůži a srst díky Omega-3 a Omega-6 mastným kyselinám - silné svaly díky vysoce kvalitním živočišným bílkovinám a základním minerálům - zdravé zuby díky speciálně vybraným minerálům - silný imunitní systém díky směsi antioxidantů s vitamínem E - zdravé trávení díky speciálně upravené směsi vlákniny, prebiotik a řepné dužiny - zdravé srdce díky taurinu Krmivo neobsahuje plniva, umělá barviva, příchutě a GMO a neobsahuje pšenici.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso 41 % (kuřecí 25 %, přírodní zdroj taurinu), kukuřice, vepřový tuk, losos (4,1 %), rýže, sušená řepná dužina (1,7 %), kuřecí omáčka, fruktooligosacharidy ( 0,69 %), chlorid draselný, rybí tuk, sušené kvasnicové pivo.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Značka:
IAMS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.