Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS For Vitality Cat Adult Hairball Chicken 3 kg

Značka: IAMS
60304
299 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
3 kg
95 Kč

299.00 Kč

Zákaznické body: 75 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS for Vitality Cat Adult Hairball Chicken 3 kg

Krmivo pro dospělé kočky s čerstvým kuřecím masem, které podporuje sedm známek zdravé vitality, pomáhá při odstraňování chlupů, obsahuje 89 % živočišných bílkovin a je bez pšenice, GMO a umělá barviva a příchutě. IAMS for Vitality Hairball Control pro dospělé kočky s čerstvým kuřecím masem je 100% kompletní a vyvážené krmivo pro vašeho mazlíčka. Obsahuje až 89 % živočišných bílkovin z celkového obsahu bílkovin a všechny složky nezbytné pro zdravý a aktivní život Vaší kočky. Krmivo navíc pomáhá odstraňovat chlupy, které jsou pro kočky často problémem. Nová, chutná a vylepšená receptura neobsahuje zbytečné přísady, umělá barviva či příchutě ani GMO. A co víc, je bez pšenice*. Každá kočka je jiná a má své individuální nutriční potřeby. IAMS se stará o zdraví vaší kočky, a proto toto krmivo podporuje 7 znaků zdravé vitality, které jsou nezbytné pro zdravý a aktivní život vaší kočky: zdravá kůže a srst, zdravé močové cesty, zdravé zuby, silné svaly, silný imunitní systém, zdravé trávení a zdravé srdce.

Složení:

sušené kuře a krůta 41 % (kuře 25 %, přírodní zdroj taurinu), kukuřice, vepřový tuk, sušená řepná dužina (4,6 %), prášková celulóza (4,6 %), čerstvé kuře (4,1 %), kuřecí omáčka, fruktooligosacharidy (0,69%), chlorid draselný, rybí tuk, sušené pivovarské kvasnice. Obsah: bílkoviny: 35 %, obsah tuku: 14 %, omega-6 mastné kyseliny: 2,6 %, omega-3 mastné kyseliny: 0,28 %, hrubý popel: 7,3 %, hrubá vláknina: 6,0 %, vápník: 1,4 %, fosfor: 1,1 %, hořčík: 0,088 %, taurin: 2000 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Produktová řada:
IAMS For Vitality Hairball
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vyčesávání

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
14
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.