Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS Cat Delights Adult All Breeds Land&Sea in Jelly Pouch 48x 85 g

Značka: IAMS
43310
468 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 117 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Cat Delights Adult All Breeds Land and Sea In Jelly Pouch – 100% kompletní a vyvážené krmivo pro dospělé kočky

IAMS Cat Delights Adult All Breeds Land and Sea In Jelly Pouch obsahuje všechny základní živiny, které Zajistěte vaší kočce zdraví a neodolatelnou chuť, kterou bude vaše kočka milovat. IAMS Delights je chutný způsob, jak posílit lásku vaší kočky! IAMS ProActive Health je řada produktů, která poskytuje kompletní a vyváženou výživu pro každou fázi života a různé úrovně aktivity kočky. IAMS používá pouze nejkvalitnější živočišné bílkoviny a tuky, díky čemuž je každý produkt chuťově jedinečný. Přípravky obsahují optimální množství vitamínů a minerálů, takže není potřeba další suplementace. Krmivo IAMS pro kočky je navrženo tak, aby podporovalo močové cesty vaší kočky a minimalizovalo riziko struvitových močových kamenů díky nízkému obsahu hořčíku. Všechny kočičí produkty obsahují prebiotické FOS (fruktooligosacharidy), které stimulují růst prospěšných bakterií pro podporu zdraví trávicího traktu a přirozené imunity vaší kočky. IAMS Delights Adult All Breeds Land and Sea In Jelly Pouch 48 X 85g je k dispozici v několika příchutích včetně tuňáka a sledě, lososa a pstruha, krůty a kachny a jater a jehněčího.

Složení:

maso a živočišné produkty, ryby a rybí produkty (4 % tuňák, 4 % sledě), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky - maso a výrobky živočišného původu, ryby a výrobky z ryb (4 % losos, 4 % pstruh), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky - maso a výrobky živočišného původu (6 % krůta, 4 % kachna), vedlejší výrobky z rostlinného původu, minerální látky - maso a vedlejší výrobky živočišného původu (6 % játra, 4 % jehněčí maso), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky. Analytické složky: Bílkoviny: 9,2 %, Obsah tuku: 4,8 %, Hrubý popel: 1,4 %, Hrubá vláknina: 0,4 %, Vlhkost: 79,3 % Doplňkové látky: Vitamin D?: 200 IU/kg, Vitamin E: 100 mg/kg. Stopové prvky: Pentahydrát síranu měďnatého: 1,8 mg/kg, jodid draselný: 0,37 mg/kg, hydrát síranu manganatého: 2,1 mg/kg, hydrát síranu zinečnatého: 32 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.02
Značka:
IAMS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.