Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

hračka pro psy PET NOVA Činka

Značka: PET NOVA
65806
22 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PET NOVA Činka, 10,5 cm zelená

Pet Nova je společnost, která vyrábí vysoce kvalitní hračky pro psy a jejich vinylová hračka s činkami je skvělým příkladem jejich profesionality. Tato hračka je ideální pro psy, kteří rádi žvýkají a hrají si a má mnoho výhod pro zdraví ústní dutiny. Jednou z nejdůležitějších výhod této hračky je fakt, že při kousnutí vydává zvuk. Psa to povzbudí, aby si dál hrál, a déle udrží jeho pozornost. Hra se zvukovou hračkou je také skvělou formou sluchové stimulace pro vašeho psa. Hračka má navíc vložky, které poskytují masáž dásní a zlepšují ústní hygienu psa. Kousání a kousání nub činky umožňuje přirozené čištění zubů a odstranění zubního kamene. To znamená, že se váš mazlíček bude bavit a zároveň zůstane zdravý. Hračka má délku 10,5 cm a je zelené barvy, která přitahuje pozornost psů. Je vyrobena z odolného vinylu, což znamená, že je odolná proti poškození a vašemu mazlíčkovi poskytne hodiny zábavy.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.