Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

hračka pro psy PET NOVA Činka

Značka: PET NOVA
65808
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Činka pro psa, 16 cm modrá

Pokud hledáte hračku pro vašeho psa, která bude odolná a zároveň zajímavá pro vašeho mazlíčka, je PET NOVA činka s cvočky tou správnou volbou. Hračka je vyrobena z odolné vinylové pryže a je vhodná pro různé věkové skupiny psů - od štěňat až po dospělé psy a seniory. Jasné barvy a velmi detailní malba přitahují pozornost psa a podporují hru. Činka PET NOVA má mnoho různých funkcí, které vám pomohou naučit se aportovat, masírovat dásně vašeho psa nebo jsou určeny ke hře s pamlsky. Každá hračka z této řady má navíc dvě speciální vlastnosti, které jsou popsány na obalu, takže si můžete pečlivě vybrat tu správnou hračku pro vašeho psa. Vlastnosti: Věk psa: Štěně, Junior, Dospělý, Senior Velikost plemene psa: Velmi malý do 4kg, Malý 4-10kg, Velký 10-20kg Typ materiálu: Guma Vinyl

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.