Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč
-10%

HILL'S Science Plan mokré krmivo pro starší psy s kuřecím masem 370 g

Značka: HILL'S
69123

Nejnižší cena za posledních 30 dnů: 62 Kč

62 
Stará cena: 69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro dospělé psy s jemnou texturou

HILL'S SCIENCE PLAN Zralé s kuřecím masem je krmivo pro dospělé psy ve věku od 1 do 6 let, které vašemu psovi poskytne nejen lahodnou chuť, ale i správnou dávku hodnotných živin. Měkká a jemná textura krmiva se vašemu mazlíčkovi jistě zalíbí. Je to jídlo přesně vyvážené tak, aby poskytovalo ideální množství energie potřebné k udržení přiměřené tělesné hmotnosti. Krmivo obsahuje kuřecí maso, ječmen, kukuřici, vepřová játra, sušenou syrovátku, sušenou řepnou dužinu, rostlinný olej, kukuřičný lepek, trávení a minerální látky. Toto složení poskytuje vašemu psovi kompletní krmivo. Analýza složení navíc ukazuje, že krmivo obsahuje správné množství bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálů potřebných pro dospělé psy. Abyste si udrželi optimální váhu svého psa, vyplatí se tomu přizpůsobit množství krmení. V případě pochybností se vždy můžete zeptat svého veterináře na správné množství. Pokud je krmivo pro domácího mazlíčka nové, vyplatí se zavádět nové krmivo do jídelníčku zvířete postupně mícháním. HILL'S SCIENCE PLAN Mature with Chicken je krmivo, které vašemu psovi dodá ty správné nutriční hodnoty a lahodnou chuť. Vždy zajistěte, aby měl váš pes neustále přístup k čerstvé vodě a při každé kontrole se poraďte se svým veterinářem.

Složení:

kuře, ječmen, kukuřice, vepřová játra, sušená syrovátka, sušená řepná dužina, rostlinný olej, kukuřičná lepková moučka, trávení, minerální látky. ANALÝZA: Tuk 2,2%, Bílkoviny 5%, Vápník 0,16%, Sacharidy (NFE) 14,5%, Vláknina (surová) 2,7%, Hořčík 0,03%, Vlhkost 74,3%, Omega-3 mastné kyseliny 0,09%, Omega-6 mastné kyseliny. %, Fosfor 0,12 %, Draslík 0,17 %, Sodík 0,08 %, vitamín A 4050 IU/kg, vitamín D 300 IU/kg, vitamín E 55 mg/kg Hotová jídla 87 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.37
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
5
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
2.2
Vápník (%):
0.16
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.