Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Canine Adult Beef konzerva pro dospělé psy s hovězím masem 370 g

Značka: HILL'S
69121
74 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro dospělé psy s hovězím masem

Hill's Science Plan Canine Adult Beef je perfektní krmivo pro dospělé psy ve věku 1-6 let, navržené tak, aby vašemu psovi poskytlo dokonalou rovnováhu chuti a výživy. Krmivo obsahuje hovězí maso, které mu dodává chutnou a masovou chuť a jeho hladká textura bude vhodná pro každého psa. Hill's Science Plan Canine Adult Beef je krmivo, které je dokonale vyvážené z hlediska nutričních hodnot, aby vašemu psovi poskytlo správné množství energie potřebné k udržení ideální tělesné hmotnosti. Je to vynikající krmivo pro psy ve věku od 1 do 6 let, nedoporučuje se však pro štěňata, březí nebo kojící feny a psy starší 7 let. Hill's Science Plan Puppy se doporučuje pro březí nebo kojící feny. Hill's Science Plan Canine Adult Beef obsahuje hovězí maso, vepřová játra, kukuřici, ječmen, hydrolyzované bílkoviny, minerální látky, rostlinný olej a živočišný tuk. Všechny tyto složky jsou nesmírně důležité pro zdraví a pohodu vašeho psa. Hill's Science Plan Canine Adult Beef je vynikající krmivo pro dospělé psy ve věku od 1 do 6 let, které vašemu mazlíčkovi dodá správné množství energie a živin potřebných k udržení ideální tělesné hmotnosti.

Složení:

hovězí maso, vepřová játra, kukuřice, ječmen, bílkovinný hydrolyzát, minerální látky, rostlinný olej, živočišný tuk

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.37
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
6
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Metabolická energie (%):
1010
Fosfor (%):
0.13
Vápník (%):
0.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.