Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Prescription Diet z/d Ultra bez alergenů 10 kg

Značka: HILL'S
71146
2035 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 509 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Potravinové intolerance a potravinová přecitlivělost jsou potenciálně vážné problémy, které mohou vést k podráždění kůže, onemocnění srsti a uší a dokonce k poruchám trávení. Psi, u kterých dochází k nežádoucím reakcím na krmivo v důsledku potravinové alergie (obvykle na bílkoviny obsažené v krmivu) nebo potravinové intolerance, mohou mít prospěch z krmiva určeného speciálně pro tato přecitlivělá zvířata. Výživoví specialisté a veterináři Hill's vyvinuli klinické krmivo Prescription Diet z/d speciálně vytvořené pro snížení citlivosti na krmivo u psů. Prescription Diet z/d je potravina, u které bylo klinicky prokázáno, že snižuje kožní a zažívací příznaky způsobené potravinovou intolerancí.


K potravinové citlivosti dochází, protože proteiny pronikají kůží a trávicím traktem a spouštějí reakci imunitního systému. z/d je specializované krmivo obsahující jemné proteiny rozbité na menší fragmenty, které brání detekci imunitním systémem a pomáhají zlepšit pohodu psa, prebiotika, která vytvářejí zdravý a vyvážený střevní mikrobiom, a mastné kyseliny, které vytvářejí zdravou kožní bariéru.


Krmná receptura z/d se osvědčila při zmírňování kožních a trávicích příznaků způsobených potravinovou intolerancí, což jsou viditelné a vnější příznaky onemocnění. Můžete si být jisti, že tento přípravek působí na organismus vašeho mazlíčka a pomáhá předcházet hlavní příčině potíží, tedy nadměrné reakci imunitního systému na určité potraviny. S vynikajícími zdroji živočišných bílkovin, antioxidantů, prebiotické vlákniny a živin vyživujících pokožku.


Jak to funguje

S vysoce hydrolyzovanými živočišnými bílkovinami

S rybím olejem, zvýšeným obsahem esenciálních mastných kyselin a vysokým obsahem vitamínu E

S osvědčenou kombinací zdrojů prebiotické vlákniny

S klinicky ověřenými antioxidanty


Jak to pomáhá

Klinicky prokázáno, že zmírňuje kožní a gastrointestinální příznaky způsobené potravinovou intolerancí

Pomáhá viditelně zlepšit stav kůže a srsti

Pomáhá získat vynikající kvalitu stolice

Pomáhá podporovat zdravý imunitní systém


SLOŽENÍ: rostlinné složky, maso a živočišné složky, oleje a tuky (rybí tuk 0,9 %), ovoce, minerální látky, semena. Zdroj bílkovin: hydrolyzát kuřecích jater (26%). Zdroj sacharidů: kukuřičný škrob.

SLOŽENÍ: bílkoviny 17,7%, tuk 14,5%, hrubá vláknina 7,2%, esenciální mastné kyseliny 4,2%, omega-3 mastné kyseliny 1,1%, omega-6 mastné kyseliny 3,1%, surový popel 4,8%, vápník 0,59%, fosfor 0,51%, sodík 0,24 %, draslík 0,69 %, hořčík 0,07 %; na kg: vitamin A 6574 IU, vitamin D3 659 IU, vitamin E 830 mg, vitamin C 115 mg, beta-karoten 1,4 mg.


SLOŽENÍ na kg: Dietní doplňkové látky: 3b103 (železo) 94,7 mg, 3b202 (jód) 4,1 mg, 3b405 (měď) 11,1 mg, 3b502 (mangan) 9,8 mg, 3b603 (zinek) 147 mg; s přírodním antioxidantem.


Upravte dávkování podle toho, abyste si udrželi optimální hmotnost.


Máte-li pochybnosti, zeptejte se svého veterináře.


Pro nejlepší výsledky a bezpečnost:


- Postupně zavádějte nové jídlo během následujících 7 dnů.

- Krmte pouze doporučeným suchým krmivem Prescription Diet, konzervami a pamlsky.

- Zajistěte stálý přístup k čerstvé vodě.

- Požádejte svého veterináře, aby sledoval stav vašeho mazlíčka.

- Aby nedošlo k udušení, uchovávejte obal mimo dosah domácích zvířat a dětí.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
HILL'S

Složení

Bílkoviny (%):
17.7
Druh bílkovin:
Rostlinné produkty
Fosfor (%):
0.51
Tuky (%):
14.5
Vápník (%):
0.59
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.