Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Happy Dog Supreme Canada 4 kg granule pro psy

Značka: HAPPY DOG
35833
585 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
4 kg
65 Kč

585.00 Kč

Zákaznické body: 146 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní a vyvážené krmivo pro všechny psy (starší 1 roku). Vhodné pro dospělé psy s běžnou aktivitou, zajišťuje zdravý trávicí systém, optimální hmotnost a zdravou kůži a lesklou srst. Vysoký obsah bílkovin a nízký obsah sacharidů lépe odpovídá přirozené stravě. Krmivo Acana Adult Dog se připravuje z nejlepších masných surovin, včetně čerstvého kuřecího masa a celých vajec z místních farem a čerstvého lososa z Vancouveru - denně se dodává čerstvý z našeho regionu, nikdy nepoužíváme mražené nebo jinak konzervované suroviny. Výhody produktu: Čerstvé regionální suroviny Kuřecí maso z místních zdrojů, celá čerstvá vejce a losos z Tichého oceánu jsou dodávány čerstvé, bez konzervačních látek a plné vysoce výživných bílkovin a tuků. Omega-3 z čerstvého kanadského lososa Čerstvý tichomořský losos je vynikajícím zdrojem nezpracovaných omega-3 (DHA, EPA), které jsou ve stravě všech psů nezbytné. Vysoký obsah bílkovin, nízký obsah sacharidů Krmivo s vysokým obsahem lehce stravitelných živočišných bílkovin a nízkým obsahem sacharidů nejlépe odráží rovnováhu přirozené výživy a potřeb dospělých psů. Mořské řasy a prérijní byliny Ručně sbírané mořské řasy, řasy a měchýřovec, stejně jako bobule jalovce a kořen lopuchu jsou přírodními zdroji antioxidantů a pohlcovačů toxinů. Oves v páře - sacharidy s nízkým glykemickým indexem Oves vařený v páře je bohatým zdrojem sacharidů, které uvolňují glukózu do krve pomalu a udržují tak stálou a vyváženou hladinu dodávané energie.

Složení:

hydratované kuřecí maso (30%), lisovaný oves, čerstvé kuřecí maso (5%), hrách, hnědá rýže, kuřecí tuk (konzervovaný směs tokoferolů a rosarýnu) (5%), čerstvé maso (3%), s lososovým olejem (3%) jater (3%), čerstvá celá vejce (2%), vojtěška, lososový Olej (2%), dýně, kuřecí chrupavky (přírodní zdroj glukosaminau a chondroitinu), jablka, mrkev, tuřín, velké brusélohasy, olšeské brusinky, olše měchýřník, červené řasy), kořen lopuchu, kořen kozlíku lékařského, bobule jalovce. pískavice řecké seno, semena fenykl, andělika lékařská, rakytník řešetlákový, kořen čekanky, kopřiva dvoudomá, písmena červené maliny, ostropestřec mariánský, písmena máty peprné, kvěřskátáméřskáméřskály lamánkuly. Krmení: Denní dávka krmiva Hmotnost psa Aktivní psi Ne příliš aktivní psi 1-5kg 50-90g 45-75g 6-10 kg 90-135 g 75-115 g 11-20 kg 135-250 g 115-225g 21-40 kg 25 -420 g 225-390 g 41-50 kg 420-590 g 390-540 g Analýza: Bílkoviny (min.) 28% Tuk (min.) 17%. Vlákno (max.) 4% Vápník (min.) 1,4% Fosfor (min.) 1% Omega-6 (min.) 2,5% Omega-3 (min.) 0,5% Glukosamin (min.) 900mg / kg Chondroitin (min. .) 700 mg / kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
HAPPY DOG Supreme Canada
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
HAPPY DOG

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy
Věk mazlíčka od:
6. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Losos
Metabolická energie (%):
3690
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.45
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.