Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Happy Dog Mini Africa 4 kg granule pro psy

Značka: HAPPY DOG
35809
634 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 159 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mini Africa – Výjimečně chutné Super Premium kompletní krmivo Happy Dog Mini Africa je ideální pro všechny náročné malé labužníky, kteří hledají něco výjimečného, nebo jsou velmi vybíraví. Obzvlášť se hodí také pro psy malých plemen s citlivým trávením, kteří mají speciální požadavky: protože Happy Dog Mini Africa v jedinečné receptuře kombinuje pštrosí maso a brambory. Pštrosí maso je velmi vzácným zdrojem proteinů a proto je ideální pro psy s potravní intolerancí. Brambory neobsahují žádný lepek a lze je doporučit pro zvířata s nesnášenlivostí obilí. Tuto exkluzivní recepturu doplňují cenné omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdravou kůži a lesklou srst. Extra malé granulky jsou optimálně přizpůsobeny pro chrup malých plemen psů.

Složení:

bramborové vločky* (48%), pštrosí protein* (18%), bramborový protein*, drůbeží tuk, slunečnicový olej, játrový hydrolyzát, cukrovarské řízky (zbavené cukru)*, jablečná matolina* (0,8%), řepkový olej, mořská sůl, droždí (extrahované)*. (* sušené)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
HAPPY DOG Mini Africa
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
HAPPY DOG

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Pštros
Metabolická energie (%):
3595
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.