Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Gussto Renal konzerva pro kočky 200 g

Značka: GUSSTO
60069
62 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdravá, kompletní a dokonale vyvážená superprémiová ledvinová strava pro kočky

Vytvořeno po konzultaci nutriční specialisté a veterináři na podporu léčby chronického nebo akutního selhání ledvin. Nízký obsah sodíku a fosforu pomáhá udržovat metabolickou rovnováhu těla, zpomalovat progresi selhání a zmírňovat příznaky onemocnění

Snížené hladiny s vysokým obsahem bílkovin biologické hodnoty z nejlepších surovin ulevuje ledvinám tím, že poskytuje správné množství energie a aminokyselin. Sladké brambory jsou bohatství betakaroten, který je důležitým antioxidantem, jsou lehce stravitelné a mimochodem zklidňují žaludek a střeva. Obsahující ve svém složení vitamín C a B-komplex, stejně jako železo a fosfor jsou také výborným posilovačem imunitního systému a díky přítomnosti beta-karotenu ve složení, Vitamin C a hořčík mají protizánětlivé vlastnosti. Vyznačují se nízkým glykemickým indexem, takže proces jejich uvolňování energie je pomalá, účinně reguluje hladinu glukózy v krvi. Přídavek cenného lososového oleje ovlivňuje optimální množství kyselin Omega 3 a 6 mastné kyseliny ve správném poměru, které inhibují zánětlivý proces a podporují hojení, brusinky jsou bohaté na vitamíny a minerály pomáhají předcházet infekcím močových cest.

Složení:

82 % krůta, husa a kuřecí vývar (maso, vnitřnosti), 8% kuřecí tuk, 5% sladké brambory (sladké brambory), 1,3 % lososový olej, 1 % brusinky, 1 % minerální látky
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
GUSSTO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
6.5
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
1217.7
Fosfor (%):
0.1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
0.19
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.