Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Gussto Gastro Intestinal konzerva pro kočky 200 g

Značka: GUSSTO
60068
62 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Monoproteinová, lehce stravitelná, kompletní a dokonale vyvážená superprémiová žaludeční dieta pro Kočky.

Krmivo vzniklo po konzultaci s odborníky na výživu a veterináři na podporu léčby onemocnění trávicího traktu. Vysoký obsah elektrolytů pomáhá obnovit metabolickou rovnováhu těla. Snížený obsah bílkovin a vysoce hodnotný tuk z nejlepších surovin ulevuje trávicímu systému tím, že poskytuje správné množství energie a aminokyselin.

Obsažené kyseliny Omega 3 a 6 mastné kyseliny v optimálním poměru inhibují zánětlivý proces a podporují léčbu. Mrkev a dýně jsou antiemetika, detoxikuje střeva, chrání sliznici, obnovuje jejich normální fungování. Obsažený jitrocel má pomocný účinek při průjmech, otocích slupky ispaghuly absorbují přebytečnou vodu ze střev a obnovují správnou konzistenci stolice a hlen produkovaný slupkami má stínící efekt. Přídavek probiotik MOS a FOS napomáhá k obnově střevní mikroflóry. Zlepšují stav trávicího systému, vyživují bakteriální flóru a podporují imunitu zvířete.

Složení:

65 % krůta (maso, vnitřnosti), 27 , 6% masový vývar, 3% dýně, 2 % mrkev, 1,1 % minerály, 1 % lososový olej, 0,1 % jitrocel, 0,1 % mos., 0,1 % fos
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
GUSSTO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
887.4
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
4.5
Vápník (%):
0.27
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.