Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GUSSTO Cat Fresh Lamb mokré krmivo pro kočky s jehněčím masem 400 g

Značka: GUSSTO
58567
82 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 21 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vlhké krmivo pro kočky bez obilovin.

GUSSTO Cat Fresh Lamb je kompletní krmivo bez obilovin pro kočky všech věkových kategorií, které bylo vytvořeno s ohledem na ty nejkvalitnější ingredience a pokrývající nutriční hodnoty. potřeby koček. Obsahuje až 70 % plnohodnotného jehněčího masa a vnitřností, které zajišťují dobré trávení a správnou kondici organismu. Krmivo neobsahuje obiloviny ani jiné složky, které kočky nesnášejí. Masový vývar zvyšuje chutnost a dodává krmivu výraznou texturu, kterou kočky milují. Ostropestřecový olej zvyšuje mastnotu, což vyhovuje i vybíravým kočkám. Krmivo je vhodné pro kočky s potravinovou intolerancí, alergií a jako základ eliminační diety. Zahrnuje podávání pouze jednoho druhu živočišných bílkovin po dobu přibližně 4 měsíců, abyste viděli, jak na něj tělo vaší kočky reaguje. Krmivo je monoproteinové, což znamená, že obsahuje pouze jeden zdroj živočišných bílkovin, což je výhodné pro kočky s citlivým trávicím systémem. Obsah taurinu - exogenní aminokyseliny, nezbytné ve výživě koček, se pohybuje na úrovni 2000 mg, která ovlivňuje zdravý zrak a srdce kočky, posiluje kondici celého organismu a zlepšuje vitalitu. Kočičí srst je nutné udržovat v krásném stavu. GUSSTO Cat Fresh Lamb je krmivo, které splní potřeby vaší kočky díky jednoduchému složení, vysoce kvalitním surovinám a vynikající chuti.

Složení:

70 % jehněčího (včetně cca 2/3 svaloviny a srdce, cca 1/3 jater a plic), 28,8 % masa, 1 % minerálních látek, 0,2 % olej z ostropestřce mariánského. Doplňky stravy: vitamin D3 220 IU, vitamin E 22I.U., zinek jako monohydrát síranu zinečnatého 27,5 mg, mangan jako monohydrát síranu manganatého 1,5 mg, jód jako jodičnan vápenatý 83 mg, Taurin 2000 mg, Biotin 330 mg Analytické složky / hotový protein 10,8%, tuk 7,2%, hrubý popel 3,0%, hrubá vláknina 0,4%, vlhkost 75% Energetická hodnota: 117,65 kcal/100g, 492,27 kJ/100g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
GUSSTO

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
10.8
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
1177
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
7.2
Vápník (%):
1.07
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.