Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GUSSTO Cat Fresh Lamb Fresh Lamb kapsička pro dospělé kočky 85 g

Značka: GUSSTO
60067
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní krmivo pro kočky

Gussto Cat - Fresh Lamb je bezobilné vlhké krmivo pro dospělé kočky s jehněčím masem, které uspokojí chuť i těch nejnáročnějších čtyřnožců. Jehněčí maso jako hlavní složka stravy poskytuje kočkám kompletní bílkoviny a živiny, jako jsou minerály, aminokyseliny a vitamíny, které mají pozitivní vliv na zdraví a imunitu zvířat. Krmivo je monoproteinové, což znamená, že obsahuje pouze jeden zdroj bílkovin a neobsahuje obiloviny, umělá barviva ani konzervační látky. Díky tomu je lehce stravitelné a vhodné pro kočky s jemným trávicím systémem. Gussto Cat - Fresh Lamb je krmivo, které je obohaceno o olej z ostropestřce mariánského, který má regenerační, protizánětlivé a dezinfekční účinky. Složení navíc obsahuje cenné složky, jako je vápník a taurin, který podporuje zrak, činnost srdce, podporuje krásnou srst a silnou imunitu. Krmivo má mokrou konzistenci, díky čemuž je lehce stravitelné a má jedinečnou chuť a vůni, která zaujme i ty nejnáročnější čtyřnožce. Vysoká vlhkost produktu usnadňuje jeho trávení a navíc hydratuje organismus. Gussto Cat - Fresh Lamb je ideální nabídka pro majitele koček, kteří chtějí svému mazlíčkovi poskytnout zdravou a chutnou stravu bez obilovin a umělých přísad.

Složení:

70 % jehněčího (včetně přibližně 2/3 svaloviny a srdce, přibližně 1/3 jater a plic) , 28,8 % masový vývar, 1 % minerály, 0,2 % ostropestřecový olej.

Analytické přísady: bílkoviny 10,8 %, tuk 7,2 %, hrubý popel 3 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkost 75 %.

Doplňky stravy: vitamín D3 220 I.U., vitamín E 22 I.U., zinek jako monohydrát síranu zinečnatého 27,5 mg, mangan jako monohydrát síranu manganatého 1,5 mg, jód jako jodičnan vápenatý 83 mg, Taurin 2000 mg, Biotin 330 mc

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
GUSSTO

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
10.8
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
1176.5
Fosfor (%):
0.33
Tuky (%):
7.2
Vápník (%):
0.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.