Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GROOM-GLOVE-UNIVERSAL 3v1 pěstící rukavice

Značka: PET NOVA
65862
199 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 50 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Univerzální rukavice na česání vlasů 3v1

Hledáte pohodlný a efektivní způsob péče o srst vašeho mazlíčka? Rukavice 3v1 GROOM-GLOVE-UNIVERSAL je pro vás dokonalým řešením! Oboustranná rukavice vyrobená z vysoce kvalitních materiálů umožňuje efektivně odstranit chlupy ze srsti a oblečení, aniž by hrozilo podráždění pokožky vašeho mazlíčka. Rukavice je univerzální, to znamená, že ji lze použít na levou i pravou ruku. Jedna strana rukavice je vyrobena z materiálu, který účinně odstraňuje chlupy, zatímco druhá strana z gumy je skvělá pro masáž a koupání našeho mazlíčka. Velké množství oušek různých velikostí zajišťuje ještě větší účinnost čištění. Rukavice GROOM-GLOVE-UNIVERSAL jsou pro vašeho mazlíčka zcela bezpečné a navíc vám umožňují ušetřit čas a udržovat váš domov čistý. Je k dispozici v univerzální velikosti, která padne do každé ruky díky elastickému pásku na suchý zip.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.