Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GAME DOG AniFlexi+ V2 kloubní přípravek pro psy 550 g

Značka: GAME DOG
66153
1044 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 261 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Podporuje pohyblivost a flexibilitu kloubů.

GAME DOG AniFlexi+ V2 550g Refill Pack - doplněk stravy pro psy, určený ke zlepšení správné funkce pohybového aparátu. Tento doplňkový produkt byl vytvořen pro psy všech věkových kategorií, včetně seniorů, pracovních psů a psů s degenerativními onemocněními kloubů a páteře. Přípravek byl vyvinut pro podporu pohyblivosti, pohyblivosti kloubů a zlepšení jejich ohebnosti, což zvyšuje komfort pohybu a cvičení psa. AniFlexi+ V2 je doplněk stravy skládající se z přírodních účinných látek, které účinně snižují zánět a bolest v chrupavce a zároveň vyživují tkáň chrupavky v těle. Hydrolyzovaný kolagen, kyselina hyaluronová, glukosamin, chondroitin, Boswellia Serrata, MSM a vitamín C jsou nejdůležitější složky, které pozitivně ovlivňují zdraví kloubů psů. AniFlexi+ V2 se doporučuje pro psy s degenerativními onemocněními kloubů a páteře, mladé psy v období intenzivního růstu, seniory, pracovní psy, psy s abnormalitami ve vývoji kloubních chrupavek a brachycefalické psy trpící kolapsem průdušnice nebo v raném věku stadia onemocnění. Dávkování: Podpůrně při onemocněních kloubů: 5 g na každých 30 kg tělesné hmotnosti psa po dobu minimálně 30 dnů nebo do vymizení příznaků. Poté může být dávka snížena na 2,5 g na každých 30 kg tělesné hmotnosti. Část přípravku by měla být před podáním smíchána s jakýmkoli jídlem.

Složení :

Hydrolyzovaný kolagen (hovězí), glukosamin sulfát (z mořských korýšů), chondroitin sulfát (hovězí), extrakt z boswellia serrata (kyselina boswellová - 65 %), methylsulfonylmethan (MSM), vitamín C (kyselina L-askorbová ), hyaluronový, nedenaturovaný kolagen typu II (extrahovaný z kuřecích prsou).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
GAME DOG
Hmotnost obalu (g):
550

Určení

Určení:
Posiluje kosti
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.