Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Furminator pro dlouhosrsté psy na odstranění podsady, vel. L

Značka: FURMINATOR
66931
768 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 192 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Přínos pro zdraví, vzhled a vztah s majitelem

Systémové odstraňování podsady podporuje proces rekonstrukce kůže a posiluje vlasové folikuly. Navíc stimuluje přirozenou produkci kožního mazu, což se promítá do ochrany kůže a zdravé srsti. Ošetření na druhou stranu umožňuje posílit pouto mezi psem a jeho strážcem.

Jednoduchý způsob odstranění podsady

Furminator byl navržen specialistou na úpravu srsti s myšlenkou co nejúčinněji se zbavit podsady a odumřelé srsti a omezit tak línání psa. Jeho účinnost tím, že snižuje chlupy, které zvíře vypadává a zanechává na oblečení, nábytku a podlaze majitelů až o 99 %.

Účinnější než tradiční nástroje

Furminator je mnohem lepší účinnější než tradiční nástroje hřebeny, kartáče a škrabky. Efektivní a zároveň bezpečné kartáčování podsady zaručuje ocelový hrot, který se optimálně přizpůsobí anatomii psa.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
FURMINATOR

Určení

Určení:
Na dlouhou srst
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.