Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FREXIN bezoplachový kondicionér pro psy Meloun & Limetka 170 g

Značka: FREXIN
64602
128 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 32 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pečujte o krásnou srst svého psa

FreXin Bezoplachový kondicionér pro psy je produkt, který účinně hydratuje všechny typy srsti a psí srst. Díky dokonale vyváženému složení kondicionér vlasy obohacuje, vyživuje a chrání. Hydrolyzovaný keratin dodává lesk, zabraňuje krepatění a usnadňuje rozčesávání. Srst zůstává měkká, hedvábná a lesklá. Kondicionér má navíc vůni, která poskytuje dlouhotrvající pocit svěžesti. Výrobek se snadno používá, nevyžaduje oplachování. Po aplikaci kondicionéru bude mít váš pes krásnou zdravou srst, která bude hedvábně jemná a lesklá. Kondicionér je bezpečný pro kůži a srst psa, nezpůsobuje podráždění. Bezoplachový kondicionér pro psy FreXin je produkt, který by měl být v kosmetické taštičce vašeho mazlíčka. Postarejte se o krásnou srst svého psa a vyzkoušejte tento úžasný kondicionér.

Složení :

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kondicionér

Parametry

Značka:
FREXIN

Určení

Určení:
Odstraňování pachů
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.